Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Νέες χασισοφυτείες εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη (φωτογραφίες)

Πάνω από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που έγινε το πρωί σε δύο δημοτικά διαμερίσματα του Μυλοποτάμου.
Και ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί η σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 53 και 61 ετών, η ΕΛ.ΑΣ με νεώτερη ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι η αναζήτηση για τον εντοπισμό των δύο ανδρών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται ότι: Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε ότι ο 53χρονος με τον 61χρονο είχαν προβεί στην καλλιέργεια της μιας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, με συνολικά ογδόντα δύο (82) δενδρύλλια. Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η επιχείρηση στήθηκε νωρίς το πρωί και σε αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου. 
fyteia2.jpg
fyteia3.jpg
fyteia4.jpg
fyteia5.jpg
fyteia6.jpg
Οι αστυνομικοί και στις τρεις αγροτικές περιοχές, εντόπισαν και εκρίζωσαν συνολικά 1097 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων.