Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Θεραπεύει με την ενέργεια του Δικταίου 'Αντρου, παίζοντας αρχαία λύρα (φωτο)

natali3
Με τη δύναμη της μουσικής και του συντονισμού των δονήσεων των δοντιών, η 39χρονη οδοντίατρος-συγγραφέας  από το Παρίσι, Ναταλί Bινσέντ μπορεί και θεραπεύει το υποσυνείδητο , καθαρίζει την αύρα και όλα τα ψυχικά τραύματα 





προηγούμενων  ζωών εφαρμόζοντας τη μέθοδο «healing» όπως λέει η ίδια στο ekriti.gr.
natali1
Το «healing» είναι μια μέθοδος θεραπείας, που στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. «Κάθε άνθρωπος διακατέχεται από το φυσικό, το πνευματικό και το ενεργειακό του επίπεδο. Πριν εκδηλωθούν ασθένειες στο φυσικό επίπεδο προϋπάρχουν διαταραχές στο πνευματικό/ψυχικό ή ενεργειακό μέρος. Όσοι περισσότεροι απ' αυτούς τους παράγοντες εντοπιστούν κι εξουδετερωθούν τόσο καλύτερο και μονιμότερο το αποτέλεσμα» αναφέρει στο ekriti.gr η Ναταλί.
natali2
«Σ' αυτούς τους παράγοντες συγκαταλέγονται η επίδραση αρνητικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, η συσσώρευση ενέργειας σε σημεία εξωτερικών ή εσωτερικών ουλών του σώματος, η ελλιπής αποτοξινωτική λειτουργία του οργανισμού, η μυκητίαση του εντέρου, η ύπαρξη μικροοργανισμών και τοξινών που δρουν επιβαρυντικά προς το ανοσοποιητικό σύστημα, οι τροφικές δυσανεξίες, η κακή αφομοίωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων και τα μπλοκαρίσματα σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια. Όλοι οι άνθρωποι κουβαλάμε μέσα μας μπλοκαρίσματα από διάφορες καταστάσεις που είχαν συμβεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα το μέλλον να προχωρά αρνητικά αφού δεν έχουμε θεραπεύσει τα τραύματα μας», επισημαίνει.
natali4
Επιπλέον μέσω και της βιωματικής προσέγγισης έχω την δυνατότητα να καθαρίζω την αύρα του κάθε ενδιαφερόμενου, να διεισδύω βαθιά στο υποσυνείδητο του και μαζί να θεραπεύουμε τα σημεία που αποτελούν τα ψυχικά του βαρίδια. Απελευθερωμένος πλέον ο καθένας μπορεί να ανοίγει πιο θετικούς δρόμους στην ζωή του και να έχει πνευματική και ψυχική ισορροπία.  Η δύναμη της μουσικής είναι γνωστή και την έχουμε νιώσει οι περισσότεροι. «Η μουσική επηρεάζει την ψυχολογική μας διάθεση, μας χαλαρώνει, μας εμπνέει, μας εκνευρίζει, μας ταξιδεύει, μας θεραπεύει».
Η ίδια ανήκει στο κίνημα «Νέας Γης» και εδώ και μερικούς μήνες πηγαινοέρχεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Οροπέδιο  Λασιθίου, όπου καθημερινά επισκέπτεται το Δικταίο Άνδρον προκειμένου να πληροφορηθεί, όπως λέει η ίδια σε πνευματικό επίπεδο από την ενέργεια του χώρου.
natali7
 (Στη φωτογραφία η θεραπεύτρια Ναταλί Βίνσεντ μαζί με την δημοσιογράφο Μάρα Μπέκα, λίγο πριν αποχωρήσει από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, για Παρίσι)
Το Oροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα το σπήλαιο του Δικταίου Άνδρου αλλά και το και η Νίδαείναι μέρη με μοναδική ενεργειακή δύναμη, που παρόμοια της δεν έχω συναντήσει πουθενά. Νιώθω μεγάλη ευλογία που μπορώ και εφαρμόζω την θεωρία μου εδώ, η  ίδια αναφέρει.
Οι ρίζες της μουσικής που παίζει η Ναταλί μπορούμε να τις αναζητήσουμε στην αρχαία Ελλάδα, όταν οι πρόγονοί μας μελετούσαν την επίδραση των ήχων στον άνθρωπο, με πνεύμα επιστημονικό και ορθολογιστικό.  Μέσα από την γραπτή κληρονομιά που άφησαν πίσω  οι αρχαίοι Έλληνες, όπως οι Πυθαγόρειοι και ο Αριστοτέλης, γίνεται φανερή η γνώση των θετικών επιδράσεων της μουσικής στον ψυχισμό του ανθρώπου. Ο Όμηρος αναφέρεται στη χρήση της μουσικής με σκοπό την ίαση τραυμάτων.
natali6
«Έτσι και η λύρα μου που είναι χειροποίητη» μας λέει η Ναταλί, αποτελείται  από νότες που στο άγγιγμα τους, εκπέμπουν συγκεκριμένες δονήσεις που συντονίζονται με τις δονήσεις των δοντιών και έτσι πραγματοποιείται  η θεραπεία.
Οι  συνεδρίες των θεραπειών στο Οροπέδιο Λασιθίου γίνονται σε ατομικό επίπεδο και τα σεμινάρια σε ομαδικό.  Νέο σεμινάριο θεραπείας με την μέθοδο “Helling”  της Ναταλί Bίνσεντ  θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.
 
natali5
Η Ναταλί Bίνσεντ έχει γράψει και δύο βιβλία σχετικά με την μέθοδο που εφαρμόζει.
Μάρα Μπέκα